93,8% mener at Softhuset leverer til den aftalte tid
Aftalte tid gra Kundeundersøgelse

Vil du vide mere
om dette produkt?

Klik her og kontakt os

Business Intelligence

- online BI løsning til Microsoft NAV

 

Business Intelligence BI Softhuset

Jeres økonomisystem indeholder store mængder af data om bl.a. købsadfærd, varers bevægelse, priser, omkostninger etc, der hver udgør et potentiale til at udnytte forretningsmæssige muligheder og undgå tab.

Jeres medarbejdere bliver i stigende grad informationsarbejdere, der bruger data som en naturlig del af daglige beslutningsprocesser.

Et komplet business intelligence system giver hurtigt et brugervenligt overblik over jeres virksomheds situation. Acinta Business Intelligence effektiviserer informationsstrømmene, og vigtigst af alt kan I se tendenser, finde sammenhænge og spare tid i forhold til konkurrenterne.

Installationen af business intelligence gøres på en dag, hvorefter data hentes direkte fra økonomisystemet. Derefter er I hurtigt i gang med at analysere data indenfor salg, indkøb, lager, projekter og økonomi.  

Teams working NAV Softhuset

Eksperter i Business Intelligence

Vi har stor erfaring med Business Intelligence, og har tidligere udført mange installationer af programmet. Vi mener at et effektivt BI system giver vores kunder store konkurrencemæssige fordele. Data fra økonomisystemet transformeres til brugervenlige grafer og diagrammer, der hurtigt bliver en del af det daglige beslutningsgrundlag.

Hver bruger af BI får programmet skræddersyet til den enkeltes position. Det sparer tid og penge. Diagrammerne og graferne er lige til at præsentere for chefen, direktøren eller bestyrelsen.

Kort sagt er vi hos Softhuset eksperter i programmer, og det kommer vores kunder til gode. Softhuset er flere gange kåret som "Årets Acinta Business Intelligence partner" - det forpligter. 

 

BUSINESS INTELLIGENCE DASHBOARD VIDEO