Den bedste IT-investering i år!

Acinta Business Intelligence har givet os online overblik over kunder og varesalg.
Det er ikke længere nødvendigt med tunge udlæsninger fra økonomisystemet over i Excel, og vi kan nemt gå i dybden med vores data når vi ønsker det.

Lisbeth Molnit - Økonomichef

Vil du vide mere
om dette produkt?

Klik her og kontakt os

MICROSOFT DYNAMICS C5 2012

- hvad skal der nu ske?

 

Microsoft stopper vedligeholdelsen af C5 - overvej din fremtid

Har du i dag en Microsoft Dynamics C5 2012 eller én af de tidligere versioner, er det vores klare anbefaling, at du nøje overvejer fremtiden. Microsoft har stoppet al nysalg af C5 licenser d. 5. januar 2017.  

I stedet for at bruge penge på fortsat at udvikle/vedligeholde din C5 (fx med databasekøb), bør du overveje et skift til Microsoft Dynamics NAV. Navision er afløseren for C5, og er derfor ikke det "store" regnskabsprogram som det tidligere var - det er tilpasset C5 markedet. Det gælder også prismæssigt - prisen starter fra 470 kr. pr. bruger pr. måned (inkl. hosting i skyen).

Vi ved at mange C5 forhandlere fortsat udvikler på deres C5 kunders økonomisystem, og det mener vi er spild af penge.

I Softhuset har konverteret rigtig mange kunder fra C5 til NAV. Vi kender processen, begge systemer og ved derfor hvad der skal tages højde for ved et skifte. 

Ring på tlf.: 70 23 34 34 og lad os tage en snak om dit fremtidige økonomisystem. Husk at du med et aktivt opdateringsabonnement på C5, kan få konverteret alle licenser gratis til NAV - det kan du læse mere om her.

Alternativt tilmeld dig vores gratis seminar, hvor vi fortæller om fremtiden som C5 kunde (NAV er selvfølgelig centralt her)