Hvad skal erstatte din Dynamics C5?


Softhuset inviterer til gratis seminar omkring konvertering fra C5 til NAV

Du har længe kunnet udskyde beslutningen, men nu går den ikke længere!
Det er nu du skal tage stilling!

Microsoft ophører med support til Microsoft Dynamics C5 pr. 8. januar 2019. Det kan synes langt væk nu, men vores erfaring viser, at en konvertering fra C5 til NAV tager mellem 4-9 måneder. Det er derfor nu, at du skal tage stilling, hvis du ønsker at træffe beslutningen i ro og mag.

Hvorfor skal du beslutte dig nu?


Motoren i C5 er fra begyndelsen af 90'erne og ikke fulgt med teknologien, så fortsætter du med en virksomhedsløsning baseret på C5, kan du ikke længere fremtidssikre din virksomhed. Vi anbefaler, at du kender til dine muligheder med din nuværende C5, hvorfor vi inviterer til seminar om at skifte Dynamics C5 ud med Dynamics NAV.

Hvad er fremtidsplanerne for din virksomhed?

Skal I ansætte flere? Skal virksomheden sparre eller effektivisere? Kan I opfylde kommende lovgivningskrav?
Effektivisering og automatisering er vigtig for at virksomheder både kan spare på udgifterne og frigive arbejdskræfter til andre opgaver. Det er dog ikke muligt i C5 uden fordyrende tilpasninger. Med et system under afvikling bliver der naturligt færre folk, der kan bruge C5, hvilket vil sige, at support til systemet ligeledes bliver sværere at skaffe. I forhold til kommende rekruttering bør du overveje, hvem der skal betjene systemet, når de nuværende medarbejdere skal videre. 

Du er ikke den første!

Vi har inviteret Marianne Boe Warman fra A. Henriksen Shipping A/S til at fortælle om deres proces fra Dynamics C5 til Dynamics NAV. De stod lige netop ved den skillevej, du står nu, og de skulle bruge et fremtidssikret økonomisystem til at automatisere, og i særlig grad effektivisere virksomheden. Kom og hør hvad deres betænkeligheder ved at skifte fra C5 til NAV var, hvilke fejl du kan lære af, og hvad skal du være opmærksom på.
Læs A. Henriksens Shipping A/S kundecase her eller læs casen som PDF

Det er nemmere end du tror

– især hvis vi arbejder sammen

Der er mange spørgsmål, du skal stille dig selv for at tage skridtet mod det næste økonomistyrringsprogram. Vi har hjulpet en del kunder fra C5 til NAV og har en komplet konverteringskøreplan klar til at give dig overblikket over den gode konvertering fra C5 til NAV for din virksomhed.

I de indledende workshops stiller vi de rette spørgsmål og kortlægger herefter hele projektet fra start til slut. Vi sørger for at involvere dine medarbejdere i projektet, så de tager ejerskab og bliver klar til skiftet, når datoen kommer. Med en vel tilpasset køreplan ved du nøjagtigt, hvor mange interne ressourcer, der skal bruges, og hvad konverteringen vil koste. – Den pris vi giver dig, er den du kommer til at betale.

Dynamics NAV er det ideelle økonomisystem for virksomheder, der ønsker et stærkt og fremtidssikret økonomisystem, som gør det let og hurtigt at overskue forretningen.

 

Vi håber at se dig til en formiddag i fremtidens tegn – og fremtiden er lige nu!

Hvornår  Vi har endnu ikke sat en dato på næste seminar, men du kan skrive dig op herunder, så bliver du blandt de første der hører om den næste dato.
Hvor

Microsoft
Kanalvej 7
2800 Kongens Lyngby

 


Tilmelding

Vi har begrænset plads og det er gratis at deltage.
Tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig via vores formular herunder.

 

PS: Er du i tvivl, om du har en lejet eller købt C5-licens, så hjælper vi gerne med at tjekke det. Kontakt Softhuset70 23 34 34 eller info@softhuset.dk