Fra C5 til NAV - det naturlige valg 

Vi havde brug for et fremtidssikret økonomisystem, der kunne hjælpe med at effektivisere vores arbejdsgange ved at forbedre vores tilgang til mange af vores arbejdsprocesser og dermed understøtte vores forretningsudvikling.


 

Det naturlige valg at skifte fra C5 til NAV

A. Henriksen Shipping A/S havde Dynamics C5...

Vi havde C5 og havde fået lavet en del tilpasninger til systemet. Vi måtte dog konstatere, at det ikke var en løsning, der kunne understøtte vores fremtidige krav til et økonomisystem, ej heller ambitioner og ideer om vækst, blandt andet ved at skære ned på manuelle processer ved hjælp af automatisering. I særlig grad ønskede vi, at vores medarbejdere brugte deres tid effektivt. For os var det naturligt at skifte fra C5 til NAV, fordi det, til en fordelagtig pris, var muligt at anskaffe både et opgraderet og fremtidssikret IT-system med mulighed for rolletilpasning og automatisering.


Løsning


Nav kan håndtere virksomhedens mange forskellige opgaver, og har givet os en differentieret adgang til systemet, så medarbejderne har adgang til forskellige funktioner alt efter, hvad de har behov for. Det har været en stor gevinst, at hele bogholderiet er blevet digitaliseret, så mapper, ringbind og regneark nu også er sendt på pension. Alt indhold fra bogholderiet er nu lagt ind i virksomhedens økonomisystem.

 


 

Marianne Boe Waman

”Et tæt samarbejde med Softhuset og deres driftssikre køreplan sikrede en problemfri overgang fra C5 til NAV.”

Marianne Boe Warman
CFO. A. Henriksen Shipping A/S

 


 

Kompetent og hurtig support

Et tæt samarbejde med Softhuset og deres driftsikre køreplan sikrede en problemfri overgang fra C5 til NAV

Vi valgte Softhuset som vores partner, fordi vi allerede havde brugt dem til at løse alle opgaver i C5. Vores erfaring med dem var, at opgaver bliver løst, når de bliver stillet, og vi hurtigt får en kompetent support, når vi har brug for det.
Den erfaring har vi haft både med NAV og C5.


Vi gjorde det - et step ad gangen

Naturligvis vil der altid være småfejl, som ikke bliver fanget i testen, men slet ikke så skræmmende, som hvis vi ikke havde brugt tiden på workshops. Vi valgte at dele udrulningen op i flere etaper, hvilket betød, at vi kunne bygge på, når medarbejderne var klar til næste skridt. Vi profiterede af, at Softhuset har stor erfaring med at konvertere ERP-systemer fra C5 til NAV.

Alle mand om bord
Man må endelig ikke tro, at en konvertering kan klares på en uge, hvis man vil føres sikkert og roligt igennem uden skræmte medarbejdere.


 


 

 

Det koster at skifte økonomisystem

Vi var klar over, at et skift af økonomisystem var forbundet med omkostninger. Dog har investeringen hurtigt tjent sig hjem. Alene på automatisk workflow til bilagshåndtering har vi sparet en halv fuldtidsstilling. Tidligere brugte vi ca. en time pr. dag på at åbne post, gå rundt med fakturaer til medarbejdere, skrive projektnumre på i hånden, tilbage til bogholderiet hvor det blev tastet og sat i ringbind. Nu, ved hjælp af et opsat godkendelsesflow, sendes eks. fakturaer rundt pr. mail, og godkendes og bogføres automatisk.

Besparelse C5 til NAV


 

henriksen shipping logo

A. Henriksen Shipping A/S er et dansk selskab, der tilbyder tjenester inden for shipping, transport og logistik. Fra hovedkontoret på havnen i Hundested og kontoret i Frederiksværk har vi i årtier har tilbudt skræddersyede løsninger til både lokale og internationale kunde. 40 engagerede medarbejdere opererer på de mere end 55.000 m2 og håndterer effektivt de forskellige typer last. 

Læs mere om A. Henriksens Shipping A/S HER

 


 

Vil du høre mere om konvertering fra C5 til NAV?

Vi holder seminar den 9. marts 2018.

Her kommer Marianne fra A. Henriksen Shipping A/S
og fortæller om deres process fra C5 til NAV.

 

Tilmeld dig ved at udfylde felterne herunder