97,8% synes vores niveau er højt
Faglige og tekniske niveau gra Kundeundersøgelse

Hos os er en aftale en aftale!

- stærke kompetencer i NAV & C5

 

Softhuset logo

Softhusets konsulenter har stor viden om den tekniske og funktionelle side af regnskabsprogrammer og Business Intelligence. Den viden kombinerer vi med vores forretningsforståelse og erfaring i implementering af løsninger.

Derfor tør vi både at udfordre dig og os selv, for at sikre den bedste løsning, og ikke mindst gensidig tillid i et kommende samarbejde.

 

Momsvalidering i NAV Softhuset

METODEN FOR SUCCES

I Softhuset arbejder vi struktureret og fleksibelt for at sikre den bedste dig den bedste oplevelse med projektet.

Vi ved, at du med al sandsynlighed ikke har den tekniske forståelse som vi har. Derfor er gensidig tillid helt centralt for et kommende samarbejde. De konsulenter du vil møde i Softhuset er ikke den klassiske programmør-konsulent i branchen. Vi har alle siddet i din position, og kender derfor til de arbejdsgange og processer som du står over for - det kalder vi "forretningsforståelse".

Vi programmerer derfor aldrig en opgave uden først at spørge "hvorfor?" Oftest kommer vi frem til en mere effektiv løsning end hvad du først have i tankerne (jo færre klik du skal lave i NAV, desto mere tid har du til andet mere værdibringende arbejde). 

 

Fælles for alle aktiviteter er, at vi tilstræber en høj grad af dokumentation; helt fra et notat for en telefonsupport, over den tekniske dokumentation af en programmeringsløsning, til den endelige projektaftale med beskrivelser, tids- og aktivitetsplaner osv. Det er bl. a. sådan, at du helt nøjagtigt kan se hvad du får for dine penge. 

Kontakt

Ring på telefon: 70 23 34 34 hvis du vil have et økonomisystem, der virker fra start.

Alternativt send os en mail og vi vender tilbage