95,7% af vores kunder er tilfredse
Generelle tilfredshed gra Kundeundersøgelse

Vi leverer til aftalt tid, kvalitet og økonomi

- leverancetrekanten

Leverancetrekanten Softhuset

Slut med ERP projekter, der ikke leveres til tiden!

Vi har udviklet "leverancetrekanten" med det formål, at gøre op med de mange ERP projekter i IT branchen, der enten ikke bliver leveret til tiden, til aftalt kvalitet eller bliver dyrere end først aftalt.

Vi tror på at måden vi får nye kunder på er, at levere et ordentlig stykke arbejde til vores nuværende kunder. Det indebærer bl. a. fokus på alle sider af opgaven (hvad enten vi står over for en mindre opgave eller et større projekt) - det hjælper "Leverancetrekanten" os med!

Det betyder også, at du som kunde i Softhuset ALDRIG vil få en større faktura end først aftalt. Ønsker du flere tilpasninger end vi først har aftalt, tager vi en afklarende snak herom først. 

Hvis du sætter pris på ovenstående vil vi gerne hjælpe dig i gang med Microsoft Dynamics NAV - alternativt mener vi at der er rigeligt af andre leverandører, der kan give til en lavere pris ... til at starte med

Læs hvad vores kunder mener her

 

Vi er ikke bange for at spørge vores kunder hvad de mener om Softhuset, så det har vi gjort. Den undersøgelse kan du se ved at klikke på ovenstående link. 

Ring pr. tlf.: 70 23 34 34 eller send os en mail til rni@softhuset.dk, og lad os mødes!

Første møde kommer til at handle om dig og din virksomhed. Derefter kommer vi med vores anbefaling mht. licenser og tilretninger for at gøre dine medarbejdere så effektive som muligt

Kontakt Softhuset nu