95,7% af vores kunder er tilfredse
Generelle tilfredshed gra Kundeundersøgelse

Partnerne

- stifterne af Softhuset A/S

Carsten Lundqvist Softhuset Partner

Carsten Lundqvist

Seniorkonsulent og Softhusets adm. direktør

Carsten Lundqvist har arbejdet med økonomistyring siden 1991. Først med Microsoft Dynamics C5 - lige fra første version af programmet. 
En af Carstens absolut største kvaliteter er kompetent sparring med kundens topledelse.

 

Carsten er i dag Softhusets stærkeste kapacitet til forretningsmæssig sparring med Microsoft Dynamics NAV

Hans speciale er at gennemskue kundens egentlige interesse og behov, for derefter at skræddersy løsninger hertil. Fx optimering af forretningen gennem udnyttelse af Business Intelligence til NAV

Han er ekspert i BI-programmet Acinta, der hjælper virksomhedsejere med at træffe de rigtige beslutninger hurtigere. Det sker på baggrund af data fra NAV, der så præsenteres i brugervenlige grafer og diagrammer i Acinta.

Michael Andersen Softhuset Partner

Michael Andersen

Seniorkonsulent og Softhusets konsulentchef

Michael Andersen har arbejdet med økonomisystemer siden 1994 både som bruger, konsulent, programmør og projektleder. Han kender derfor til de processer og arbejdsgange, der egentlig sker ude hos slutkunden. 


Michael er en yderst kompetent partner iht. Microsoft Dynamics NAV projektledelse og implementeringsmetoder, bl. a. fra sin deltagelse i mange internationale projekter og ophold i udlandet.

Han er Microsoft certificeret NAV-systemkonsulent og programmør, og skal du fx i gang med produktionsstyring i NAV er det Michael du kommer til at snakke med.

Michaels tilgang til arbejdet er, at dokumentation på udført arbejde er essentielt for gensidig tillid.

 

Carsten Thornhoj Softhuset Bestyrelsesformand

Carsten Thornhøj

Bestyrelsesformand

Carsten Thornhøj har bred praktisk og teoretisk (HA, HD og MBA) erfaring på dansk og internationalt niveau i kendte og førende virksomheder, og kan dokumentere bemærkelsesværdige resultater i salg, markedsføring og ledelse.

Carsten Thornhøj har gennemført optimering af kanalstrategier og direkte/indirekte salg. Hertil kommer betydelig erfaring med produktudvikling på B2C og B2B. Carsten har i flere tilfælde etableret funktioner/afdelinger fra grunden. Opgaver er håndteret og gennemført i private virksomheder i A/S, ApS og AMBA former.

Carsten Thornhøj har kendskab til økonomisiden gennem konsulentarbejde for bl.a. statsautoriseret revisionsvirksomhed og tidligere job, hvor finansiering var en væsentlig del af konceptet. MBA specialerne er videnledelse, performance management og personal economics.