93,8% mener at Softhuset leverer til den aftalte tid
Aftalte tid gra Kundeundersøgelse

Vision

Softhuset A/S ønsker at være det mest kompetente konsulenthus i Danmark. Vi ved at IT branchen generelt har ry for ikke at overholde tidsfrister og budgetter. Vi tror på at samarbejdet bliver stærkest hvis vi fortæller den rigtige pris og tidshorisont første gang, i stedet for at lade regningen vokse løbende. 

Vores vision er, at kunderne skal have det mest optimale udbytte af deres økonomisystem gennem ydelser leveret af konsulenter, der overholder høje og certificerede kvalitetsnormer.

Det er vores ambition, at Softhuset A/S og dets ansatte bliver kendt på faglig kompetence, professionalisme og troværdighed.

 

Vision

Vores vision er at være et kompetencedrevet konsulenthus, hvor alle medarbejdere ser en faglig udfordring i at yde kompetent sparring, og udvikle kvalitetsløsninger inden for den afsatte tid til den aftalte økonomi.

 

Mission

Vores kunder skal have det mest optimale udbytte af deres økonomisystem, gennem dokumenterede ydelser leveret af konsulenter, der overholder høje og certificerede kvalitetsnormer.

 

Værdier

At turde udfordre dig og os selv for altid at finde den bedste løsning fra start.

Altid at yde den nødvendige indsats, der sikrer de små opgavers udførelse og de store projekters succes. 

Relationer med vores kunder, der bygger på gensidig tillid. Netop derfor er det essentielt at opgaver bliver leveret til aftalt tid, kvalitet og økonomi