Vil du vide mere
om dette produkt?

Klik her og kontakt os

Business Intelligence til NAV

- rapporteringsvæktøj til Microsoft Dynamics NAV

 

Acinta Business Intelligence Softhuset

Acinta Business Intelligence

Vi har rigtig mange kunder, der tilføjer Acinta BI værktøjet til deres økonomisystem. Microsoft Dynamics NAV (kan) indeholde enorme mængder data, der kan bruges som et solidt beslutningsgrundlag for fremtidige beslutninger. 

Kalkulationer på omsætning eller DG pr. varegruppe, holdt op mod kundesegmenter, kan helt præcis fortælle dig hvor du tjener dine penge. Dermed kan du også se hvor du ikke tjener penge, og derefter overveje tiltag for de enkelte varegrupper.

 

Acinta business intelligence præsenterer live-data og er samtidig et brugervenligt overblik over din aktuelle situation. Data præsenteres i grafer og diagrammer, der netop er det afrapporteringsværktøj som mange chefer, direktioner og bestyrelser efterspørger i dag

Samarbejde med Microsoft Dynamics NAV Softhuset

Økonomichefen og Acinta BI

Få overblik over forfaldne kunder og leverandører. Lad saldobalance og resultatopgørelse med år til dato, måneden og ugens tal. Acinta er et unikt rapporteringsværktøj, der allerede i dag letter mange virksomheders arbejde. Effektiviser dit bogholderi, og lav likviditetsoverblik og analyser.

Salgschefen og Acinta BI

Business Intelligence værktøjet til NAV giver også salgschefen et bedre beslutningsgrundlag. Hver bruger får deres eget skræddersyede cockpit, hvor de vigtigste nøgletal præsenteres. 

For salgschefen betyder det, at hver kunde, vare og ikke mindst sælger kan overvåges med performancemåling. Der er hurtigt adgang til det aktuelle salg jf. sidste års realiserede tal. Se også en række nøgletal som fx dækningsgraden og leveringsevne. 

Bestyrelsen og Acinta BI

På få sekunder kan den månedlige statusrapport genereres vha. Acinta. Rapporten præsenteres i grafer og diagrammer, der giver bestyrelsen et solidt grundlag for at træffe beslutninger hurtigere.

Medarbejdere der generer rapporten kan sende denne som PDF via e-mail direkte til bestyrelsen. 

 

Kontaktinformation

For at sige det mildt har Softhuset en af de abosolut mest kompetente Acinta programmører ansat (det er bl. a. din sikkerhed for et komplet BI værktøj, der virker som du ønsker)

Kontakt os pr. tlf.: 70 23 34 34

Eller send os en mail her