Automatiske Workflows i Navision

 

Workflow NAV2016 Softhuset

Workflows øger din effektivitet

Endelig er der helt klare argumenter for at skifte økonomisystem til Microsoft Dynamics NAV.

Som noget nyt i Navision 2017 versionen finder du begrebet "workflow". Workflows dækker over at vi nu kan automatisere en masse processer i din virksomhed, der tidligere har været manuelle og derfor har været tidskrævende og med risiko for fejltastninger.

I alle de NAV 2017 implementeringer vi hidtil har lavet, har vi opsat workflows. Helt konkret kan workflows fx anvendes til automatisk at afløfte data fra indkomne bilag på linjeniveau!. Det betyder at din medarbejder slipper for manuelt at indtaste købsfakturaer i regnskabsprogrammet, for så derefter at vælge en konto, der skal belastes med indkøbet. Processen opsættes således, at bilaget (der lader i en mailadresse i NAV), automatisk sendes til en online OCR-tjeneste, der sender bilaget tilbage med data afløftet. Workflowet skal kun opsættes én gang, hvorefter Navision husker dine valg. Fx at alle bilag fra "Rengøring Andersen" skal bogføres på konto 12345.  

 

SH Fra C5 til NAV seminar FB

Hvilken rute har du valgt efter c5?

Vi inviterer til gratis seminar om konvertering fra C5 til nav, hvor du kan høre om dine muligheder, økonomi og tidsplan for en god konvertering fra c5 til nav

 

Dato: 9. marts 2018 

Tid: 08.30 - 11.30

Sted: Grusgraven 9, 2880 Bagsværd 

 Tilmeld gratis seminar


 

Vaelg rigtigt forste gang-NAV-Softhuset

Tager du chancen - eller det rigtige valg?

Dette afsnit er især rettet mod dig, der anvender Microsoft Dynamics C5.

Vi er klar over, at du synes C5 er et fantastisk regnskabsprogram - det mener vi også selv. 

Men Microsoft har valgt at stoppe udviklingen og vigtigere; supporten af C5 i 2018, og det kan få store konsekvenser for din virksomhed. Når du fx får ny PC kan vi ikke længere garantere, at der er taget højde for at C5 skal kunne afvikles på den. Det samme gælder nye styresystemer. 

Det betyder at du på ét eller andet tidspunkt (indenfor en overkommelig fremtid) skal skifte fra C5. Da vi kun overfører stamdata og åbne finansposter vil dine tilretninger ikke blive konverteret. Derfor: de penge som du fra dags dato bruger på C5 er penge, der hårdt sagt er "spildte". 
Vores råd er derfor: Stop udviklingen på C5, og overvej nøje hvornår et skifte til Navision passer ind i jeres kalenderår. 

Betaler du stadig et årligt beløb til opdateringsabonnent på C5, giver vi dig NAV licensen gratis. 

Ring på tlf.: 70 23 34 34 og lad os tage hul på dit skifte fra Microsoft Dynamics C5

Alternativt kan du kontakte os via e-mail