Skrevet den 06/11/2015

Microsoft Dynamics NAV 2016

"Økonomisystemet løfter forretningen til et højere niveau"

 

  1. Automatisk bogføring af bilag
  2. Elektronisk fakturering direkte fra NAV
  3. App til smartphone
  4. Automatisk afløft af data fra bilag
  1. Automatiske workflows sparer tid
  2. Tidsregistrering, anlægsmodul & sagsstyring
  3. Se hvad du bogfører inden endelig bogføring
  4. Periodisering, konsolidering & lagerstyring
Microsoft Dynamics NAV Softhuset

Derfor er det bedste NAV version til dato

 

Microsoft Dynamics NAV 2016 indeholder som standard muligheder for, at du kan frigive tid i administrationen og bogholderiet. Det sker på baggrund af workflows, der opsættes automatisk til din virksomheds arbejdsgang. Workflows i NAV opsættes således, at NAV automatisk gør det som vi har bedt om. Fx hvad der skal ske med den kvittering, du netop har taget et billede af med din tablet og derefter sendt til NAV? Her kan vi opsætte workflowet til automatisk at sende bilaget til OCR scanning, der automatisk afløfter data fra kvitteringen. 

Du og dit bogholderi sparer dermed tiden, som der normalt ville gå med håndtering af den enkelte regning / kvittering. Desuden minimerer I risikoen for administrative tastefejl, når hele processen er automatiseret i Microsoft Dynamics NAV 2016

Brugertyper i NAV 2016

Afhængig af dine behov og ønsker til funktionalitet, vælger du mellem brugertyperne "StarterPack og ExtendedPack". StarterPack er en begrænset udgave af NAV 2016, men som oftest skal du kun vælge ExtendedPack til produktionsstyring. 

Du kan tilgå Microsoft Dynamics NAV fra din PC, tablet eller smartphone. Du kan gratis downloade app'en "Dynamics NAV", som vi sætter op til jeres konto - sådan kan du tjekke din økonomi, sende tilbud osv. uanset hvilken enhed du bruger og hvor du er (det er især noget dine sælgere vil få gavn af)

 

Elektronisk fakturering i NAV Softhuset

ELEKTRONISK FAKTURERING I MICROSOFT DYNAMICS NAV 

Glem alt om at sende fakturaer pr. brev! For det første er portoen blevet voldsom dyr, og for det andet tager den administrative pakkedel for lang tid. Med elektronisk fakturering i NAV skal du ikke bruge tid på udskrivning, pakning og forsendelse, da udskriften kan sendes direkte fra NAV. Du sparer tilmed porto og dokumentet er fremme ved kunden øjeblikkeligt. 

Det betyder også, at du hurtigere kan få dine penge.

 

Microsoft NAV er en god investering!

 

Som du sikkert ved, er det økonomisystemet NAV, som Microsoft i fremtiden vil kaste udviklingskroner efter. 

Tidligere var Microsofts strategi, at komme med en ny version af Microsoft NAV en gang årligt. Det betød også, at input fra kunderne og partnerne først ville blive aktuelt i versionen, der skulle lanceres et år efter. 

Nu har Microsoft valgt at komme med løbende opdateringer til NAV. Det betyder, at der 2 - 4 gange årligt vil komme en forbedret version af NAV, så du som bruger af NAV ikke skal vente et år på rettelser af eventuelle fejl. 

Hos Softhuset byder vi denne hotfix strategi velkommen, og ser samtidig frem til at udvikle endnu flere virksomheder på baggrund af deres NAV økonomisystem.

Store forbedringer i webklienten

 

Web klienten i NAV 2016 versionen indeholder stort set den fulde NAV funktionalitet, hvilket øger fleksibiliteten med NAV endnu mere. Helt konkret er der foretaget mere end 60 forbedringer fra 2015 versionen. Du behøver ikke kende alle 60 (da der også er mange tekniske for os programmører og konsulenter), men du skal vide at Microsoft Dynamics NAV virkelig kan effektivisere din virksomhed

Gratis demo af Microsoft Dynamics NAV

Vil du prøve kræfter med webklienten i Microsoft Dynamics NAV 2016?

Klik her og hent gratis demoversion af NAV

 

Skal vi også hjælpe din virksomhed i gang med NAV? Ring på tlf.: 70 23 34 34 og vi aftaler en dag hvor vi kommer forbi

Vil du hellere ringes op? Send os en mail med dine kontaktoplysninger på rni@softhuset.dk