Den bedste IT-investering i år!

Acinta Business Intelligence har givet os online overblik over kunder og varesalg.
Det er ikke længere nødvendigt med tunge udlæsninger fra økonomisystemet over i Excel, og vi kan nemt gå i dybden med vores data når vi ønsker det.

Lisbeth Molnit - Økonomichef

Skrevet den 26/05/2016

SOFTHUSET INVITERET TIL MICROSOFT BOOTCAMP

- VI UDVIKLEr Microsoft Dynamics 365 APPS

 

Microsoft Dynamics NAV Softhuset

Det er ikke nogen hemmelighed, at Microsoft fokuserer 100% på økonomisystemet Navision. C5 udfases og NAV bliver regnskabsprogrammet til virksomheder med 3 - 250 regnskabsbrugere. 

Der er altså tale om et forholdsvis bredt marked, hvor kunderne ikke nødvendigvis ligner hinanden. I 2017 introduceres derfor Microsoft Dynamics 365 - lige som der også kommer en ny version af Navision: Microsoft Dynamics NAV 2017.

 

Microsofts strategi er, at Dynamics365-løsningen bliver et standard Navision økonomisystem (med begrænsninger som fx produktionsstyring, men inklusiv CRM, Power BI og Officeprogrammerne. Der kan ikke tilrettes i Microsoft Dynamics365, men i stedet tilføjer man apps (som man kender fra smartphone), der installeres på samme nemme måde på Dynamics365.

Har man behov for bare den mindste tilretning eller produktionsstyring, vælges det traditionelle Navision økonomisystem: Microsoft Dynamics NAV 2017. 

 

Microsoft afholder bootcamps

I skrivende stund hedder nyeste Navision version "2016". Roadmap for Microsoft Dynamics NAV er allerede klar - og til oktober lanceres næste version: version 2017.

Det der endnu ikke ligger fast er Dynamics365. Softhuset var derfor i foråret inviteret til bootcamps hos Microsoft på Kanalvej i Lyngby, hvor mulighederne og opbygningen af apps til Dynamics365 blev diskuteret.

 

Slutteligt understreger vi lige én ting; vi stolte af at være "med hvor det sker", og med lidt god vilje; med til at udvikle fremtidens Dynamics365 økonomisystemer.

Microsoft Navision app Softhuset