Skrevet den 19/01/2017

Byt din C5 til NAV gratis

- sådan kommer du fra C5 til Navision

 

Skift fra C5 til NAV Softhuset

gratis licensskifte fra C5 til Navision

Microsoft udfaser det klassiske C5 regnskabsprogram, og peger på Microsoft Dynamics Navision som afløseren. 

Det gør vi også, og anbefaler derfor vores kunder, at stoppe udviklingen på C5, og i stedet bruge pengene på et skift til Microsoft Dynamics NAV (navision). 

Vi har allerede konverteret mange af vores C5 kunder til Microsoft NAV, og har du i dag et aktivt opdateringsabonnement på Microsoft Dynamics C5 (op til version 2012), tilbyder Softhuset at konvertere din licens gratis

Vigtig information: selv efter du har konverteret din aktive C5 licens til NAV, betaler du stadig samme årlige opdateringsabonnement som du gjorde på C5. 

Køb C5 brugere inden du konverterer til NAV

Vi anbefaler at du allerede nu køber ekstra C5 brugere (som vi så konverterer gratis til NAV), da C5 brugere er langt billigere end NAV brugere. 

Også selvom du ikke skal bruge flere brugere lige nu, er det stadig en fordel at have NAV brugere "liggende" til senere brug. 

Sådan kommer du videre

NAV er og bliver et økonomisystem hvor automatisering af arbejdsgange er helt centralt. 

Selvom vi konverterer din licens gratis, vil du stadig skulle betale for de timer vi bruger på at opsætte Navision til din virksomhed.

Første step er at du kontakter os på tlf.: 70 23 34 34 eller mail: rni@softhuset.dk

Vi aftaler at mødes, da vi skal diskutere dine behov (dvs. arbejdsgange og processer), inden vi kan fortælle dig hvad projektets pris bliver.

 

Til gengæld leveres projektet inden for den aftalte tid, kvalitet og økonomi.

læs hvad vores kunder mener om ovenstående udsagn